top of page
About

Mijn naam is Déwy de Wit en ik ben zelfstandig fotograaf sinds 2018. Als specialist in architectuur en interieurfotografie leg ik uw unieke ruimte en interieur sfeervol vast. 

Ik werk in opdracht van architecten, makelaars en interieurontwerpers, maar ook restaurants, salons en hotels. Dit doe ik op informele en vertrouwelijke wijze. Dit houdt in dat ik telefonisch, via e-mail, maar ook via WhatsApp te bereiken ben.

 

Met vertrouwelijk bedoel ik mijn manier van werken. Op de plekken waar ik kom ga ik zorgvuldig om met interieur en producten en wordt er uiteraard gelet op privacy. 

De bewerking van de foto's verzorg ik altijd zelf, dit omdat ik zeker wil zijn dat belichting en kleur overeenkomt met de ruimte en het interieur. Nadat de foto's zijn geselecteerd en bewerkt ontvangt u alle kwalitatieve foto's waar ik achter sta. Ik geloof niet in het overhandigen van een batch aan foto's en dat u voor de overige foto's moet bijbetalen. 

Mijn werkgebied ligt vooral in Alphen a/d Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag. Maar mocht de locatie verder liggen, dan kunnen we dit uiteraard bespreken. 

Wilt u meer informatie over mijn manier van werken of heeft u interesse in fotografie? Neem dan contact op, ik kom graag bij u langs!

 

Déwy de Wit

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren! Déwy heeft ons goed geholpen bij zowel product- als sfeerfoto’s voor een nieuw concept binnen ons bedrijf. Dankzij het mooie resultaat en het spoedig reageren hebben we de foto’s kunnen gebruiken voor zowel onze website, brochure als socials!

/ Jim van Lint - Van Lint BV

Referenties
bottom of page