About
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn naam is Déwy de Wit en ik ben zelfstandig fotograaf sinds 2018. Als specialist in architectuur en interieurfotografie leg ik uw unieke ruimte en interieur sfeervol vast. 

Ik werk in opdracht van architecten, makelaars en interieurontwerpers, maar ook restaurants, salons en hotels. Dit doe ik op informele en vertrouwelijke wijze. Dit houdt in dat ik telefonisch, via e-mail, maar ook via WhatsApp te bereiken ben.

 

Met vertrouwelijk bedoel ik mijn manier van werken. Op de plekken waar ik kom ga ik zorgvuldig om met interieur en producten en wordt er uiteraard gelet op privacy. 

De bewerking van de foto's verzorg ik altijd zelf, dit omdat ik zeker wil zijn dat belichting en kleur overeenkomt met de ruimte en het interieur. Nadat de foto's zijn geselecteerd en bewerkt ontvangt u alle kwalitatieve foto's waar ik achter sta. Ik geloof niet in het overhandigen van een batch aan foto's en dat u voor de overige foto's moet bijbetalen. 

Mijn werkgebied ligt vooral in Alphen a/d Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag. Maar mocht de locatie verder liggen, dan kunnen we dit uiteraard bespreken. 

Wilt u meer informatie over mijn manier van werken of heeft u interesse in fotografie? Neem dan contact op, ik kom graag bij u langs!

 

Déwy de Wit

Fijne samenwerking! Samen op pad geweest om een influencer Netflixend vast te leggen (zowel gezicht als tv in beeld in huis van geportretteerde). De situatie vroeg wat improvisatie en dat was geen enkel probleem. Behalve dat het een heel gezellige ochtend was (ook belangrijk!), zijn er leuke, mooie foto's uit gekomen die ruim op tijd aangeleverd werden. Bewerking was niet nodig.

/ Donna van der Kolk - CosmoGIRL

Referenties

Déwy de Wit Fotografie

www.dewydewitfotografie.com

E-mail: info@dewydewitfotografie.com

Specialist-Vastgoedpresentatie-wit-trans
DuPho-lid_logo_500_px.png

© 2020 by Déwy de Wit Fotografie   -   Algemene voorwaarden  -  Privacyverklaring   -    Retourbeleid