top of page
Downloads
Een pand fotograferen lijkt simpel, maar een kwalitatieve foto voor een goede eerste indruk wordt nog weleens vergeten. Een rommelige of donkere foto geeft vaak een negatief beeld van misschien wel een heel mooi pand. Zonde als geïnteresseerden er dan niet op afkomen!
 
Met rechte, goed belichte en 'schone' foto's wordt de kans op potentiële kopers vergroot. Ik werk met makelaars en projectontwikkelaars om de zwakke punten (bijv. verouderd, rommelig interieur) van een pand om te zetten naar sterke en unieke punten. ​
 
En niet onbelangrijk; het zijn altijd echte foto's! Geen gephotoshopt uitzicht die in iedere foto terugkomt, vreemde kleurcontrasten of extreme groothoek waardoor kamers 10 keer zo groot lijken. Dit kan namelijk teleurstellend werken voor de kijkers wanneer ze het pand in het echt zien.

Onderscheidend
Déwy de Wit Fotografie is geen bedrijf dat foto’s aan de lopende band maakt. In iedere opdracht wordt namelijk tijd en aandacht gestoken. Voorafgaand ontvangt de verkoper of eigenaar een checklist voor het opruimen en schoonmaken van het pand. Deze kunt u ook rechts van de pagina vinden onder downloads. 

1 fotograaf =, 1 stijl
U werkt elke keer met dezelfde fotograaf. Zo wordt iedere reportage in dezelfde stijl aangeleverd zodat uw website consistent wordt.
 
 
bottom of page