Studio
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Limburg van Stirumstraat 12 Gouda

De studio van Déwy de Wit Fotografie is gelegen aan de Limburg Van Stirumstraat 12 in Gouda. In deze studio kunt u terecht voor onder andere:

Workshops fotografie

Voor vriendinnen, vrienden, groepen, familie of privé. Leer fotograferen en bewerken en ga naar huis met een mooie beauty foto of zakelijke foto. 

Bekijk de pagina workshops voor meer informatie.

Zakelijke profielfoto of beauty portretfoto

In de studio maken we verschillende foto’s waarnaar je 3 foto’s kunt kiezen die meteen worden bewerkt. Je kunt plaatsnemen op de bank terwijl de foto’s worden bewerkt. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Of je kunt even de stad in (10 minuten lopen vanaf hier). 

Je hebt al 3 foto's voor maar € 50,-! 

Advies over beeld met betrekking tot websites en andere uitingen. 

Heb je een website, maar weet je niet zo goed wat je aan foto's kunt plaatsen? Ik help je hier graag bij. Samen nemen we de website door en ik geef je advies. 

Neem contact op voor de prijs.

Productfotografie

Ook voor productfotografie kun je in de studio terecht. Producten tot een grootte van 40 cm kunnen in de studio gefotografeerd worden. Met gebruik van een witte of zwarte achtergrond. De foto's kunnen in.

Neem contact op voor de prijs.

In de studio is het mogelijk om te pinnen of betaling via Tikkie. Tegenover de studio is het gratis parkeren. Verder is het in de omgeving betaald parkeren. Vind je het niet erg om een stukje te lopen? Rijd dan door naar de Willem de Zwijgersingel. Daar kun je gratis parkeren. 

Afspraak maken

Vul dit formulier in voor het maken van een afspraak of bel 06 31 29 27 48. 

arrow&v

Déwy de Wit Fotografie

www.dewydewitfotografie.com

E-mail: info@dewydewitfotografie.com

Specialist-Vastgoedpresentatie-wit-trans
DuPho-lid_logo_500_px.png

© 2020 by Déwy de Wit Fotografie   -   Algemene voorwaarden  -  Privacyverklaring   -  Auteursrecht -   Retourbeleid