Vastgoedpresentatie
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Een pand fotograferen lijkt simpel, maar een kwalitatieve foto voor een goede eerste indruk wordt nog weleens vergeten. Een rommelige of donkere foto geeft vaak een negatief beeld van misschien wel een heel mooi pand. Zonde als geïnteresseerden er dan niet op afkomen!
 
Met rechte, goed belichte en 'schone' foto's wordt de kans op potentiële kopers vergroot. Ik werk met makelaars en verkopers om de zwakke punten (bijv. verouderd, rommelig interieur) van een pand om te zetten naar sterke en unieke punten. ​
 
En niet onbelangrijk; het zijn altijd echte foto's! Geen gephotoshopt uitzicht die in iedere foto terugkomt, vreemde kleurcontrasten of extreme groothoek waardoor kamers 10 keer zo groot lijken. Dit kan namelijk teleurstellend werken voor de kijkers wanneer ze het pand in het echt zien.
Onderscheidend
Déwy de Wit Fotografie is geen bedrijf dat foto’s aan de lopende band maakt. In iedere opdracht wordt namelijk tijd en aandacht gestoken. Voorafgaand ontvangt de verkoper interieurtips. Op locatie wordt restyling van het huidige interieur verzorgd.
1 fotograaf =, 1 stijl
Bent u makelaar? U werkt elke keer met dezelfde fotograaf. Zo wordt iedere reportage in dezelfde stijl aangeleverd zodat uw website consistent wordt.
 
Diensten:

Vastgoedfotografie

NEN 2580 plattegronden

Inmeten volgens NEN 2580

Interieur herstyling

360 graden fotografie

Hoogtefotografie

Soorten vastgoedfotografie:

Woningen

Kantoren

Winkels

Bedrijfspanden